Shoot

Janine en Zarro

Een heel leuke portfolioshoot met een wintersplaatje. Janine samen met haar lieve Zarro.

Maandag 25 januari had ik met Janine afgesproken om naar de stal te komen van Zarro om daar in de omgeving een portfolioshoot te doen. Achter de stal en de paardenweiden loop je zo een bosgebied in. Het had die avond ook gevroren en er stond een heerlijk zonnetje. Nog wat nevelig, maar een prachtige ochtend voor een shoot.

Janine en Zarro had ik al eens eerder mogen portretteren tijdens een meeloopdag. Heel ander weer, zomerse dag met een wei vol met bloemen. Dus een heel andere omgeving. Zarro was toen meer ge├»nteresseerd in de bloemen dan in het poseren. Maar toch een mooie foto’s van ze kunnen maken.

Nu waren we dus op een veld, waarop nog wel wat resten van rijp op het gras van de vrieskou. Ik had Janine gevraagd om een leuke pastelkleurige wintertrui aan te trekken. Ze heeft ook al de nodige foto’s van portretten met romantische jurken. Ik wilde graag laten zien dat het ook mooi is om op een heldere winterdag foto’s te maken.

Het was een heel gezellige ochtend. Omdat Janine meer fotoshoots doet, weet zij al hoe ze moet poseren met haar lieve Zarro. Zarro is ook een heel makkelijk paard, het was geen probleem om een fotohalster te gebruiken. Even was er een moment dat hij schrok van een hond die opeens aan kwam stormen, deze hond had geen kwaad in de zin en Zarro was snel weer nieuwsgierig en vertrouwde op Janine.

Ik kijk terug op een heel leuke portfolioshoot. Dank je Janine en ik weet zeker, dat ik jullie nog een keer op de foto zal gaan zetten.

Wil je ook een mooie shoot? vind hier meer info!

meer shoots

Hieronder lees je nog meer over de shoots, die ik de afgelopen tijd gemaakt heb.