Shoot

Fedde en Elina

Fotoshoot moeder en kind

Op vrijdag 24 april scheen de zon heerlijk en omdat het alweer een paar maanden geleden was, heb ik een fotoshoot afgesproken met Fedde en Elina.

Even na zitten denken waar we het beste de shoot konden gaan doen. Ook omdat we momenteel met de maatregelen te maken hebben van het Corona virus, kunnen we ook niet al te ver gaan. Ook is het niet moeilijk om 1,5 meter afstand te houden als je buiten bent en de camera gebruikt met een zoomlens van 70 – 200mm. Besluit genomen en naar Schoonrewoerd gereden om daarbij het Wieltje de foto’s te maken. Het was mooi bij het Wieltje, grassen die volop met bloemen staan, het jonge groen aan de bomen en dan ook nog een kleine boomgaard waarin nog wat bloesem was van de fruitbomen die daar staan.

Het resultaat van een klein uurtje mag er dan ook zijn. Heel leuk om ook weer de camera ter hand te nemen en te gaan shooten. Fedde vond het ook wel weer heel leuk en was op zijn best. Hij had zijn autootje Poli meegenomen. Na een uurtje merkte je wel dat Fedde wat moe begon te worden en hij had ook nog met zijn sandaaltjes door de brandnetels gelopen. Dit was natuurlijk niet zo een leuke ervaring. Maar een uurtje foto’s maken met een jongetje van drie jaar, is ook meer dan genoeg.

Wat is een “Wiel”

Het Schoonrewoerdse Wiel is in 1573 bij een doorbraak van de Diefdijk ontstaan. Op dit moment is het Schoonrewoerdse Wiel het grootste doorbraakwiel van Nederland. Het betreft een plas van circa 8 meter diep met daar om heen smalle rietkragen, boomgaarden, hooilanden en boerenerven. 

Fedde
Fedde

Wil je ook een mooie shoot? vind hier meer info!

meer shoots

Hieronder lees je nog meer over de shoots, die ik de afgelopen tijd gemaakt heb.