reviews

wat mensen zeggen

Voor een fotograaf is het heel fijn om reviews te ontvangen. Ik zou het dus heel leuk vinden als je een bericht achterlaat en jouw ervaring vertelt.

"Petra maakt niet zomaar foto's van onze kindjes, maar legt herinneringen vast. Momenten die we koesteren en voor altijd vast willen houden. Door de ontspannen en ongedwongen fotoshoots maakt Petra foto's waarop je die herkenbare momentjes van je kind terugziet. En dat is zó waardevol!
Elina
moeder
"Ik heb samen met mijn Haflinger Noor voor Petra model mogen staan. Het ws een fijne shoot met veel geduld en gezelligheid. Noor maakte het ons niet makkelijk want ze was erg ongeduldig. Petra haar rust was hierbij zeer prettig. Ben erg tervreden met de plaatjes"
Stephanie
eigenaar Noor
"We wilden graag mooie foto's van onze border collie pup om herinneringen vast te leggen toen het nog een schattig beestje was. Sjors was erg druk maar Petra was heel rustig en kreeg het voor elkaar om de druktemaker mooi op de plaat te leggen. De foto's hangen nu mooi thuis!"
Joost
eigenaar Sjors
"Afgelopen november hadden mijn dochtertje en ik een fotoshoot op de planning staan en wat hadden we er zin in! Ik ken Petra, omdat zij de moeder is van een vriendin van mij en had al zoveel mooie beelden voorbij zien komen via haar. Wij zijn naar de locatie Soesterduinen gegaan, een hele mooie plek met veel diversiteit. Wat ik heel erg fijn vond, is dat Nena zich gelijk op haar gemak voelde en al hele verhalen aan het vertellen was toen we naar de plek liepen. Ze kon vrij haar gang gaan en Petra heeft daardoor de mooiste beelden kunnen schieten. "Helaas" wilde mijn dochter vooral alleen op de foto, maar wat was het een leuke ervaring en we zijn zo blij met het resultaat!
Karen
moeder
“Hier kan jouw review staan"