reviews

wat mensen zeggen

Voor een fotograaf is het heel fijn om reviews te ontvangen. Ik zou het dus heel leuk vinden als je een bericht achterlaat en jouw ervaring vertelt.

"Petra maakt niet zomaar foto's van onze kindjes, maar legt herinneringen vast. Momenten die we koesteren en voor altijd vast willen houden. Door de ontspannen en ongedwongen fotoshoots maakt Petra foto's waarop je die herkenbare momentjes van je kind terugziet. En dat is zó waardevol!
Elina
moeder
"Ik heb samen met mijn Haflinger Noor voor Petra model mogen staan. Het ws een fijne shoot met veel geduld en gezelligheid. Noor maakte het ons niet makkelijk want ze was erg ongeduldig. Petra haar rust was hierbij zeer prettig. Ben erg tervreden met de plaatjes"
Stephanie
eigenaar Noor
"We wilden graag mooie foto's van onze border collie pup om herinneringen vast te leggen toen het nog een schattig beestje was. Sjors was erg druk maar Petra was heel rustig en kreeg het voor elkaar om de druktemaker mooi op de plaat te leggen. De foto's hangen nu mooi thuis!"
Joost
eigenaar Sjors
"Afgelopen november hadden mijn dochtertje en ik een fotoshoot op de planning staan en wat hadden we er zin in! Ik ken Petra, omdat zij de moeder is van een vriendin van mij en had al zoveel mooie beelden voorbij zien komen via haar. Wij zijn naar de locatie Soesterduinen gegaan, een hele mooie plek met veel diversiteit. Wat ik heel erg fijn vond, is dat Nena zich gelijk op haar gemak voelde en al hele verhalen aan het vertellen was toen we naar de plek liepen. Ze kon vrij haar gang gaan en Petra heeft daardoor de mooiste beelden kunnen schieten. "Helaas" wilde mijn dochter vooral alleen op de foto, maar wat was het een leuke ervaring en we zijn zo blij met het resultaat!"
Karen
moeder
"Wij hebben samen met Petra een prachtige gezinsshoot gedaan met onze zoon van 3,5 en dochter van 1 jaar. Petra heeft ons verschillende opties voor locaties gegeven, en samen hebben we de beste gekozen. De kinderen waren heerlijk aan het spelen in de duinen, en Petra heeft dat heel mooi vast weten te leggen. Doordat het heel informeel was, en Petra gewoon tussen het spelen door foto's maakte, zijn de foto's heel spontaan en gezellig geworden. De kinderen waren enorm op hun gemak, mijn man gelukkig ook ;), en iedereen liet zich daardoor mooi fotograferen. Het voelde niet als een shoot, maar gewoon een lekkere dag in de duinen. Prachtige herinneringen, die heel mooi aan de muur hangen nu. Ik ben zo blij met de foto's, komend voorjaar gaan we het gewoon nog een keer doen!"
marieke
moeder
"Pas geleden een super fijne shoot gehad met Petra en mijn pony Kay. Het was heel bijzonder omdat hij al op leeftijd is. Ze ging super fijn en met veel rust met hem om. Voor hem is dat heel belangrijk omdat hij snel stress heeft en dat was er nu helemaal niet. Ik kon heel fijn samenwerken met Petra. Het eindresultaat is super mooi. Het is niet maar een foto, ik zie echt precies Kay er in en dat vind ik heel bijzonder. De volgende keer vraag ik zeker Petra weer voor een shoot!
Lisa
Eigenaar Kay