Over mij

hallo, ik ben Petra

getrouwd met Theo. Moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen.Wij wonen in Leerdam, klein stadje aan het riviertje de Linge. 

Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Leiden, maar zijn in de jaren 90 met ons jonge gezin naar Leerdam verhuisd. Hier in de Vijfheerenlanden aan de rand van de prachtige Betuwe voel ik me helemaal thuis. Naast de fotografie ben ik ook nog 2 dagen in de week werkzaam bij een tandartsenpraktijk in Houten, waar ik dan de receptie voor mijn rekening neem.

Fotografie

Dromen

” DREAMS are only dreams until you wake up and make THEM REAL” 

Toen ik deze quote zag, dacht ik: Petra nu ga je achter jouw droom aan. Deze droom is om te gaan fotograferen. Mensen blij te maken met mooie foto’s.

Mijn passie

Fotografie is al vele jaren mijn passie. Mooie lichte foto’s maken met natuurlijk licht van gezinnen, kinderen, maar ook heel romantische portretten van paarden. Kijk voor meer informatie van de fotoshoots op  mijn site. Op mijn portfolio zijn er voorbeelden te vinden van mijn werk.

wat anderen zeggen

Hoe omschrijven andere mij? Rustig, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, hulpvaardig en een doorzetter.

Maar als ik daar dan zelf nog iets aan toe wil voegen, dan kan ik zeggen, dat ik toch ook wel in ben voor gekkigheid en veel lol maken. Want dat is in de fotografie toch ook wat de sfeer brengt.

Mijn missie

Ik wil heel graag dat als jullie thuiskomen, jullie nog napraten over de gezellige shoot die jullie gehad hebben.

Jullie compleet op je gemak

Tijdens de fotoshoot probeer ik je op je gemak te stellen zodat we met elkaar veel mooie foto's kunnen gaan maken. Ik wil je op de foto zetten zoals je bent. Soms pas ik kleine details aan voor het perfecte plaatje. Zorg er verder voor dat je geniet en dat je relaxt bent.

Ontspannen op de foto

Tijdens de fotoshoot ga ik jullie begeleiden. Maak je dan ook vooral niet druk hoe je op de foto moet staan. Hierin ga ik je/jullie begeleiden. Maak je ook niet druk over de poses, ik zorg ervoor dat het allemaal goed komt, dus vertrouw op mij. Ik zal aangeven als kleding niet helemaal goed zit of het plukje haar dat niet goed zit.

2927
Zwangerschapsshoot in Heusden